Internet of Things, oud onderwerp, samen lessen serie over maken?

Boekbespreking – Aan de slag met Internet of Things

Liep in de bieb tegen het boek ‘Aan de slag met Internet of Things’ en dacht het door te lezen om te zien of ik er aanvullend lesmateriaal van kan maken. Jaren geleden heb ik een start gemaakt om met een team van mensen na te denken en strategieën uit te werken hoe apparatuur in huizen en gebouwen kan helpen het leven nog aangenamer te maken.

Helaas, dit boek hielp bij de gedacht vorming niet veel. Ben je een beginner op het gebied dan kan je nog hier en daar wat tips vinden, maar mijn advies is het boek alleen te lenen en diagonaal te lezen.

Verder verwacht ik deze zomer een cursus rond dit onderwerp in concept te hebben. Mocht je dat interesseren, laat me weten en ik zend je het materiaal.

Of doe mee in het samenstellen en verbeteren van die cursus.

Rudolph