Goed luisteren, boeiend luisteren

May 1, 2018

Het is mijn doel sinds al even en zeker voor de komende jaren het heel goed te leren, 'boeiend luisteren'. Daarom lees ik veel boeken over luisteren en oefening ik er veel mee. dat is makkelijk, want iedereen heeft wel verhalen die die kwijt wil.

 

Zo ook verhalen in het boek van Lut Celie, die bezieler en oprichtster is van De Bleekweide. Dit is een plek waar men kinderen, jongeren en volwassenen begeleidt die uitgedaagd worden tijdens hun levensparcours. 

 

Het boek neemt je mee in verhalen over en met kinderen, verhalen die soms erg aanrijpend zijn en die je ook leren hoe je daar als 'ouder' als in leeftijd ouder, begeleiding in kan geven. Een paar titels van de hoofdstukken om je een indrukte geven van het boek: Zorg dragen, Het emotionele vat, Het liefdevolle nest, De Twee stoelen, Wanhoop Wanhoop Hoop, Uitstel is geen afstel, Van vlucht naar kracht en Uit en in verbinding.

 

Het boek heb je uit in ongeveer een anderhalf uur lezen. Echt zo een boek om uit de bieb te lenen!

 

Rudolph

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

July 14, 2018

July 13, 2018

May 22, 2018

Please reload

Recent Posts
Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 website sinds 2015 © 2020 by Rudolph Regter.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now