Coach in de klas en hoe?

April 30, 2018

 

Een boek uit 2006 geschreven door Danny Wyffels een onderwijspedagoog die al 25 jaar actief is in de de lerarenopleiding en geregeld publiceert.

Het boek heeft een brede opzet, verteld iets over de behoefte van leerkrachten, leerlingen, de didactische gereedschapskist, verbeteren van communicatie en een erg leerzaam deel rond probleemgedrag en conflicten.

 

De bijlage met een stappenplan om je lessen voor te bereiden en te evalueren daar zal ik elementen uit halen en aanvullen bij de opbouw die ik geleerd heb bij mijn didactiek lessen van een aantal jaar geleden tijdens de college’s die ik volgde. Vraag me naar een download van mijn opbouw en template die ik gebruik mocht ik je daarmee helpen.

Een boek dat ik kan aanbevelen omdat het je elk jaar kan helpen je lespraktijk scherp te houden.

 

Rudolph Regter

 

(blogpost verscheen eerder op cocreactors.blog)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

July 14, 2018

July 13, 2018

May 22, 2018

Please reload

Recent Posts
Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 website sinds 2015 © 2020 by Rudolph Regter.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now