In 2020 grote wielerkoers in Rotterdam. Studenten maakte een gave promo om stakeholder mee te gaan k

Een groep studenten heeft de Rotterdams wielerclub RWC Ahoy bezocht en daar opnames gemaakt van een wieler wedstrijd. Staken daar veel tijd in en hebben het geluk gehad dat een van de studenten, Stephanie Kenter, zin had om veel werk te maken van de verschillende film fragmenten aaneen te zetten en de post production te doen.

Het is een mooi eindresultaat, de we de komende maanden vast nog zullen gaan zien.

Een van de dagen zal de film ook op Youtube of ander platform te zien zijn, hier komt dan een link daarnaartoe. Hieronder zie je alvast wat screenshots.

Heel geraffineerd is het in zwart/wit gemaakt en in de film zit nog een truuk, van de locale wieler wedstrijd die in mei was en die de studenten hebben gefilmpt, loopt de film later over in de tour de france die in Rotterdam is gehouden, super goed gedaan.

Was erg goed van de studenten dat ze geheel zelfstandig zichzelf tot dit resultaat hebben gebracht. Fijn zo een groep van 'self propelling' mensen.

Rudolph Regter