We rollen goed vooruit! SMT haakt in Mtoday en OMT (say What?)

De casus die we behandelde met Strategisch (Marketing) Management gaf een goede indruk hoe we wat we daar leren, gaan we toepassen bij Marketing Today en in gaan zetten voor de opdrachtgevers. En straks het advies aan de opdrachtgevers operationeel maken in Operationele Marketing. En soms een vleugje Interactieve Marketing Communicatie bij twee onderwerpen. Erg gaaf!

Vier wielen, vele borden om mee te rijden.

Afijn, dat voor het educative deel.

Afgelopen vrijdag hebben we denken goede stappen gemaakt. We zitten in de cirkel van Tucman: Forming, Storming, Norming, Performing, vrolijk nog in de eerste fase. Studenten die aan RR moeten wennen en omgekeerd. 'Niemand is zo streng met tijd meneer'....

Met Interactieve Marketing Communicatie heb ik een paar schitterende ideeen gehoord. Het zou echt super jammer zijn als we niet genoeg tijd hebben om die top uit te werken. Ga dan eens horen of studenten dat werk dan niet mogen inbrengen als Ce-keuzepunten.

Daarover gesproken, heb een groep die ok heeft gekregen van hun Ce-Keuzepunten begeleiding, om de punten in te zetten om een studievereniging op te richten.

Een idee dat al eind vorige jaar geopperd werd door studenten in mijn analyse klas. Nu begint het te rommelen rond dat onderwerp.... soort van viral?

Ha, ha, zou perfect zijn als we dat voor de zomer in grove lijnen kunnen aanzetten en dan na de zomer als onderwerp bij vak xyz (?) kunnen laten lanceren.

Dat is het voor nu.

Was iets niet duidelijk of niet goed beschreven, laat me weten.

Rudolph Regter