Samenwerking met 'Samen Bouwen we Rotterdam' in de maak.


Afgelopen maandag heb ik gesproken met twee leuke mensen. Het ging over Samen Bouwen we Rotterdam. Ik sprak met de oprichtster en met de voorzitter. Het is een schitterend initiatief. Lees erover op hun website! www.samenbouwenwerotterdam.nl/

Met een paar zaken kunnen we gaan helpen. Zoals bijvoorbeeld met een soort handboek maken van de etiquette op kantoor. Daar waren twee groepen al mee begonnen als onderdeel van Innovatieve Marketing Communicatie een paar weken geleden, dus dat gaat goed passen. Zou nog leuk zijn het straks ook bij studenten terug te zien als Ce-Keuzepunten vak, om het handboek verder aan te vullen.

Meer informatie de komende weken!

Rudolph Regter


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 website sinds 2015 © 2020 by Rudolph Regter.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now