Samenwerking met 'Samen Bouwen we Rotterdam' in de maak.

March 21, 2017

Afgelopen maandag heb ik gesproken met twee leuke mensen. Het ging over Samen Bouwen we Rotterdam. Ik sprak met de oprichtster en met de voorzitter. Het is een schitterend initiatief. Lees erover op hun website! www.samenbouwenwerotterdam.nl/

 

Met een paar zaken kunnen we gaan helpen. Zoals bijvoorbeeld met een soort handboek maken van de etiquette op kantoor. Daar waren twee groepen al mee begonnen als onderdeel van Innovatieve Marketing Communicatie een paar weken geleden, dus dat gaat goed passen. Zou nog leuk zijn het straks ook bij studenten terug te zien als Ce-Keuzepunten vak, om het handboek verder aan te vullen.

 

Meer informatie de komende weken!

 

Rudolph Regter

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

July 14, 2018

July 13, 2018

May 22, 2018

Please reload

Recent Posts
Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 website sinds 2015 © 2020 by Rudolph Regter.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now