Deze week vliegende start. Goede vibe!


Innovatieve Marketing Communicatie

Afgelopen week me de klassen van Innovatieve Marketing Communicatie een vliegende start gemaakt. Was erg blij veel actieve studenten te zien. Een aantal hebben nieuwe eigen project aangebracht, de rest heeft geplukt van de onderwerpen uit mijn catalogus.

Fijn ook te zien dat een paar groepen 'goede doelen' als onderwerp nemen. Je kennis inzetten en ervaring opbouwen met werk voor 'social profit' organisaties helpt je en staat goed op je cv.

Die cv is namelijk bij veel mensen erg saai. En zoals iedere recruiter je kan vertellen, is een cv zonder extra werk als bestuurslid, organisator van events, of ieder andere activiteit die je onderscheidt van andere, iets voor de vuilbak.

Strategische (marketing) Management

Ga dat samen puzzelen met Marketing Today. Het is dezelfde groep en in periode 4 gaan we samen verder vanaf strategie naar operationeel werk.

Gaat een mooi tijd worden!