Alles om het werk leuk en makkelijker te maken.

Vandaag overweeg ik of hier een eigen url aan te hangen en dat bij wix te laten hosten, of het onder een url bij een andere domein hoster te hangen. Moet nog eens denken of hier wel een email adres en zo nodig is, of alleen als website zal blijven bestaan.

Leuk die branded links gevonden te hebben, zet ik er later bij als het goed ingericht is.

Zal ook mijn landingspagina van www.rudolphregter.com hier naartoe laten lopen denk ik als startpunt voor studenten waar ze alle info over me en de links kunnen vinden. Dacht ook er een aparte site voor te maken, maar denk nu dat mijn naam ze makkelijk kunnen vinden en tzt onthouden, daar hoeven ze dan alleen maar .com achter te zetten, en voila, je heb een visitekaartje.

Over een paar weken moet ik dit tiptop af hebben, met 3 klassen Innovatieve Marketing Communicatie, 1 klas Marketing Today, tig scriptie studenten is de administratie nu even erg belangrijk....

Blij dat ik Penelopy als secretaresse heb.