Alles om het werk leuk en makkelijker te maken.

January 22, 2017

Vandaag overweeg ik of hier een eigen url aan te hangen en dat bij wix te laten hosten, of het onder een url bij een andere domein hoster te hangen. Moet nog eens denken of hier wel een email adres en zo nodig is, of alleen als website zal blijven bestaan.

 

Leuk die branded links gevonden te hebben, zet ik er later bij als het goed ingericht is.

 

Zal ook mijn landingspagina van www.rudolphregter.com hier naartoe laten lopen denk ik als startpunt voor studenten waar ze alle info over me en de links kunnen vinden. Dacht ook er een aparte site voor te maken, maar denk nu dat mijn naam ze makkelijk kunnen vinden en tzt onthouden, daar hoeven ze dan alleen maar .com achter te zetten, en voila, je heb een visitekaartje.

 

Over een paar weken moet ik dit tiptop af hebben, met 3 klassen Innovatieve Marketing Communicatie, 1 klas Marketing Today, tig scriptie studenten is de administratie nu even erg belangrijk....

 

Blij dat ik Penelopy als secretaresse heb.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

July 14, 2018

July 13, 2018

May 22, 2018

Please reload

Recent Posts
Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

 website sinds 2015 © 2020 by Rudolph Regter.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now